Related Showcase

 • frp_systems.jpg

  S&P FRP Systemer

  Ekspertene hos S&P er spesialister på strukturell forsterkning og har et komplett utvalg av FRP-produkter og -systemer å tilby. Takket være kunnskap og erfaring fra hele Europa kan S&P enkelt gi råd om hva som er den beste løsningen for dine behov.

  asphalt_reinforcement_systems.jpg

  S&P Asfaltarmering

  S&P Asfaltarmering har blitt brukt med hell på mange prosjekter opp gjennom årene. De baner vei for sterkere veier og tilbyr holdbarhet, bærekraft og en økonomisk løsning for reparasjon og forsterkning av veier.

  vlcsnap-2022-02-04-08h33m32s302-1.jpg

  Effektivitet med S&P C-Sheets (karbonfiberstoff)

  S&Ps produkter og verktøy ble brukt i et stort armeringsprosjekt i en av de høyeste bygningene i Grekenland. Se den korte artikkelen med video for mer informasjon.

  roadowners_showcase_1920x960.jpg

  Veibrett

  S&P tilbyr kostnadseffektive, bærekraftige og velprøvde asfaltarmeringsløsninger for vedlikehold av veinettet ditt! Med støtte fra konsept til ferdigstillelse kan S&P hjelpe deg med å overvinne utfordringene til infrastrukturprosjektene dine!

Velkommen til S&P Norge

Intro

S&P fokuserer på forsterkning av brobygg og anleggskonstruksjoner, samt utvikling av forsterkningsløsninger for asfaltdekke. Våre produkter produseres i S & Ps anlegg og selges direkte til sluttkunden. Selskapets kjernekompetanse er rådgivning for alle våre distribuerte systemer. I tillegg tilbyr S&P programvareløsninger for dimensjonering av forsterkningssystemer.

Produktsøk

Contact

Simpson Strong-Tie Norway

Simpson Strong-Tie A/S

Hedegaardsvej 11
CVR 36409819
8300 Odder
Danmark